Weihnachtsmenü/Christmas menu
(Bitte direkt via Telefon oder e-mail reservieren)
(Please reserve directly per telephone or e-mail)

Tel: +43 (0)662 87 35 45 | E-Mail: welcome@stadtkrug.at

Menü/Menu

Reh Tatar, Pilzerde, Wachtelei und schwarze Nüsse
Roe deer tartare, mushroom earth, quail egg and black nuts

Pochierter Orangen Seesaibling auf jungen Spinat
mit Safran-Nudeln
Poached orange Arctic char on young spinach
with saffron noodles

Topinabur Schaumsuppe mit Flußkrebsen und Trüffel
Jerusalem artichoke foam soup with crayfish and truffle

Konfierte Entenkeule auf Kürbiscreme, Speckkohlsprossen und Kastanienen Erdäpfelknödel
Confit duck leg on pumpkin cream, bacon kale sprouts
and chestnuts potatoes dumpling

Brat Apfel, Schoko-Walnusskuchen,
Sternanis-Blutorangeneis
Roast apple, chocolate walnut cake and
star anise-blood orange ice cream

Weihnachtsgebäck
Christmas pastry

89,- € p.P.

Beginn: 19:00 Uhr (für alle)  /  Start: 7pm (for everybody)

Silvestermenü / New Year`s Eve menu

Happy New Year Küchengruß
Happy New Year kitchen greeting

Stör geräuchert mit Ziegenfrischkäse, Paprikacreme,
knusprige Schweinehaut, Blinis und Kaviar

Sturgeon smoked with goat cream cheese, pepper cream,
crispy pork skin, blinis and caviar

Champagner Risotto mit Hummer, Jakobsmuschel, Heilbutt und Lauchschaum
Champagne risotto with lobster, scallop, halibut and leek foam

Krustentier Schaumsuppe mit Meeresfrüchten
und gebackenen Knuspertascherl

Crustacean foam soup with seafood and baked crunchy bags

„Nose to Tail“ Backerl, Steak, gebackene Schlepp-Praline
mit Erbsen püree und Erdäpfel Baumkuchen
„Nose to Tail“ bacon, steak, baked lag praline puree with peas and potatoes

Mozartschnitte mit Mango-Sorbet
Mozart slices with mango sorbet

Pralinen
Pralines

98,- € p.P.

(Bitte direkt via Telefon oder e-mail reservieren)
(Please reserve directly per telephone or e-mail)

Tel: +43 (0)662 87 35 45 | E-Mail: welcome@stadtkrug.at