Restaurant Stadtkrug Salzburg

Organic highland beef from our own breed!

Tradition business since 1353
Linzergasse 20
5020 Salzburg

Wednesday to Sunday
kitchen:
17:00 to 22:30

Family Lucian
Tel. +43(662)873545
welcome@stadtkrug.at

Come enjoy a taste of Salzburg

Let us spoil you with steaks from our own highland cattle. Our chef combines traditional cooking with innovative new ideas to create a menu your taste buds will remember for a long time to come. In 2003, we opened our Juhu Ranch in Obertrum near Salzburg in order to ensure the highest quality meat production. We are specialized in the breeding of highland cattle and are very strict in ensuring that our cattle live a happy life. When it comes to ingredients, side dishes and other meals, we rely on regional products and try to produce as much in-house. This way we assure that you will receive only the best.

We look forward to your next visit! Bon Appétit.

Andreas Wurm (Chefkoch) “Born to be wild”

Geb.:  1972 in Salzburg
Aufgewachsen in Lienz/Osttirol

Kochlehre im K+K Hotel/Restaurant Salzburg
Nach erfolgreichem Abschluss der Lehre war die erste Station Zürs am Arlberg bevor er den Militärdienst an der Gulaschkanone antrat.
Danach kochte er in: Zürs, München, Wien,  Meran, Toblach Südtirol, Lienz, Cayman Island, Hochgurgl, Kroatien, Salzburg.

Mit 26 Jahren erkochte er sich bereits seine erste Gault Millau Haube

Mit Eckart Witzigmann und Alfons Schuhbeck kochte er im Rahmen diverser Veranstaltungen und arbeitete bei Reinhart Gerer (Restaurant Korso, Hotel Bristol)
Nach einigen Stationen in Salzburg: Red Bull Stadion (VIP), Blaue Gans und Gabler Bräu kocht er seit 2016 für unser Restaurant/Altstadthotel Stadtkrug  in Salzburg.

Hobbies & Freizeit: Harley Davidson – und Rad  Fahren.

This post is also available in: German

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